Unul dintre hoții care au furat acumulatorii de la utilajele de la Murfatlar, propus pentru arestare

0
201

Procurorii au deschis o anchetă în cazul celor doi bărbați care au furat acumulatorii utilajelor aflate în incinta unor unități din Murfatlar. Cei doi hoți au furat, pe lângă acumulatori, și cabluri groase din cupru, plus alte componente metalice, provocând pagube însemnate.

Astfel, la data de 08.03.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului C.P-P., în vârstă de 29 ani, cunoscut cu antecedente penale, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar pentru cel de-al doilea individ, B.R., în vârstă de 29 ani, a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 zile. Și cel din urmă este cunoscut cu antecedente penale.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate C.P.P. s-a reținut că în noaptea de 03/04.03.2021, cei doi, împreună cu încă o persoană rămasă neidentificată momentan, au pătruns în incinta unei societăți din Portul Murfatlar, escaladând gardul împrejmuitor, de unde au luat, cu scopul de a-şi însuşi pe nedrept, 12 acumulatori și mai multe piese metalice de utilaje, care se aflau în curtea societății, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în valoare de aproximativ 12.000 lei.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța,sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpații C.P.P. și B.R.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.