Bărbat decedat în Portul Constanța

0
645

Militarii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitat să intervină joi, 11 noiembrie a.c., în jurul orei 8.20 în Portul Constanța.

Conform primelor informații, aceștia intervin pentru recuperarea unei persoane ce plutește în Marea Neagră, în zona Danei Pasageri a Portului Constanța.

UPDATE: Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 68 ani. Din păcate acesta este decedat. Au inteervenit echipaje Smurd B și Saj C2.

Ce spun oamenii legii:

„În această dimineața, în jurul orei 8.15, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar pluti în acvatoriul Portului Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 68 de ani. 
Conform primelor cercetări efectuate, polițiștii au constat faptul că nu sunt prezente urme de violență la nivelul feței sau trupului.  În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.”

L.M., C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.