UPDATE. Consilierii locali PNL și USR s-au întâlnit cu primarul Chițac pentru a dezbate regulamentul pentru zona peninsulară. Aleșii locali PSD nu au fost invitați

1
376

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, s-a întâlnit cu aleșii locali PNL și USR pentru a discuta despre Regulamentul de acces în Zona Peninsulară.

Luni, 22 noiembrie a.c., ora 11.00, primarul Vergil Chițac și consilierii locali PNL și USR s-au întâlnit pentru a discuta despre Regulamentul de acces în Zona Peninsulară. Aleșii locali PSD nu au fost invitați de către edilul-șef.

În cadrul ședinței, consilierii au prezentat nemulțumirile cetățenilor și propunerile de amendamente pe care vor să le inițieze pentru modificarea regulamentului.

Discuțiile vor continua marți, 23 noiembrie a.c., la aceeași oră.

Reamintim că, în ultimele week-enduri, consilierii locali s-au întâlnit cu locuitorii și oamenii de afaceri din Peninsulă, nemulțumiți de noile reguli impuse prin regulament.

UPDATE. Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, s-a stabilit un grup de lucru format din aparatul de specialitate al Primăriei și reprezentanții consilierilor locali, care s-au întâlnit cu cetățenii din Peninsulă, în care se va analiza punctual fiecare problemă semnalată, în vederea soluționării ei.

La finalul acestor întâlniri, va rezulta un set de măsuri ce vor avea ca scop crearea unui echilibru între doleanțele cetățenilor și reglementările necesare realizării investițiilor din fonduri europene și de la bugetul local, ce au ca obiectiv reabilitarea, protejarea și punerea în valoare a sitului istoric Zona Peninsulară Constanța.

V.I.

Citește și:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.