UPDATE Două elicoptere SMURD, Ambulanța Navală și Garda de Coastă au intervenit în Pădurea Letea

0
6629
Elicopterul SMURD a intervenit în urma apelului 112. FOTO Cătălin SCHIPOR

Doi adulți și doi copii au fost grav răniți și a fost nevoie de o intervenție specială cu elicoptere și șalupe. Este vorba de un accident ce a avut loc în Pădurea Letea, acolo unde, o căruță în care se aflau mai multe persoane s-a răsturnat pe dig.

Inițial, la fața locului a ajuns un medic din satul Letea, iar acesta a sunat la 112 și a cerut ajutor.

La fața locului au fost direcționate elicopterele SMURD din Constanța și Galați, două ambulanțe navale ale SAJ Tulcea, dar și un echipaj al Poliției de Frontieră. Au fost găsite patru victime, cu politraumatisme: doi adulți și doi copii.

Două dintre victime au fost evacuate pe calea aerului, iar celelalte cu ambarcațiunile.

UPDATE:

„În cursul zilei de 16 August 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un atelaj hipo care se deplasa pe digul de protecție împotriva inundațiilor de pe raza localității C.A. Rosetti, în care se aflau 5 persoane, s-a răsturnat, fiind vătămate două persoane.

Persoanele în cauză au fost transportate cu un elicopter SMURD către o unitate de primiri urgențe, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Vătămare corporală din culpă”.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului“, au precizat reprezentanții IPJ Tulcea.

L.M., C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.