UPDATE. FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul!

0
132
sursa foto: Digisport.ro

FCSB a cerut amânarea meciului cu Farul, programat inițial pentru data de 24 octombrie, la ora 20:30. La antrenamentul de astăzi, vicecampioana a avut la dispoziție doar 11 fotbaliști.

FCSB are 7 jucători infectați cu coronavirus, fiind clubul cu cel mai mare focar în ultima vreme din Liga 1. Patronul echipei, Gigi Becali, și team managerul, Mihai Stoica, sunt doi dintre cei mai vocali antivacciniști din România.

În afară de cei șapte, FCSB anunță că mai are alți opt accidentați.

Astfel, oficialii celor de la FCSB au depus joi, 21 octombrie, la LPF (Liga Profesionistă de Fotbal), dosarul prin care solicită amânarea meciului cu Farul Constanța. Aceștia acuză faptul că au 15 jucători indisponibili și nu pot prezenta o echipă de start la partida cu gruparea lui Gică Hagi

Regulamentul prevede ca meciurile să se dispute atât timp cât echipele au la dispoziție minimum 13 jucători apți de joc, dintre care unul să fie portar.

În cazul în care LPF aprobă solicitarea celor de la FCSB  partida urmează să fie reprogramată în prima dată disponibilă din calendarul competițional, dar nu mai devreme de 7 zile.

UPDATE. FC Farul Constanța solicită Ligii Profesioniste de Fotbal, organizatoarea competiției Liga 1, să îi comunice oficial, cât mai repede posibil, dacă meciul său cu FCSB se va disputa sau nu la data la care a fost programat, respectiv 24 octombrie 2021.

„Clubul nostru dorește ca acest meci să se desfășoare la data programării lui, iar organizatorul competiției trebuie să ne comunice astăzi (21.10.2021 – n.r.), în funcție de documentația prezentată de FCSB, dacă meciul se joacă sau nu“, au transmis reprezentanții FC Farul Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.