UPDATE. PNL și-a completat echipa în Consiliul de Administrație al Telegondola SA: cine este new-entry-ul Răzvan Nicola?

0
1092

Modificări în componența Consiliului de Administrație al Telegondola SA. Societatea de stat Mamaia SA este acţionarul majoritar al Telegondolei, statul deţinând aici 53,49% din acţiuni, restul de 46,51% revenind municipiului Constanţa. Membrii Consiliului de Administraţie sunt propuşi de Ministerul de resort (Economie), respectiv de Primăria Constanţa.

În ședința Adunării Generale a Acționarilor din data de 12 noiembrie s-a luat decizia ca din Consiliul de Administrație să facă parte, ca reprezentanți ai Mamaia SA (Ministerul Economiei): Ionuț Constantinescu, Carmen Ursu și Răzvan Nicola. Toți sunt nominalizați pentru un mandat de 4 luni, cu posibilitate de prelungire de 2 luni.

Mandatul directorului general interimar, George Cazacu, a fost reînnoit.

Din partea Primăriei Constanța reamintim că reprezentanți sunt Bogdan Barață și Eduard Petrariu.

De remarcat că despre cei menționați mai sus s-a mai pomenit în articole de presă (citește AICI), iar CV-urile lui Carmen Ursu, respectiv Ionuț Constantinescu pot fi verificate mai jos:

Rămâne ca și Răzvan Nicola, acest new-entry, să pună la dispoziție CV-ul, dar, din câte afișează pe rețeaua de socializare Facebook, înțelegem că a lucrat în învățământ în străinătate, în perioada 2015-2020, însă a revenit în țară, iar din mai 2021 face voluntariat pentru “Constanța, Capitala Tineretului din România”. La această activitate de voluntariat se adaugă, după cum putem observa tot Facebook, o intensă preocupare a lui Răzvan Nicola în ceea ce privește promovarea activității administrației locale și uneori ale PNL – postează comunicatele/mesajele primăriei, ale primarului, comentează și felicită administrația locală etc.

UPDATE. Din luna noiembrie a.c., Răzvan Nicola este angajat în cadrul Biroului Proiecte și Fonduri Europene al Direcției Generale de Asistență Socială din subordinea Primăriei Constanța, pe post de consilier debutant.

Acesta a pus la dispoziția Focus Press Curriculum Vitae, pe care vi-l prezentăm mai jos.

UPDATE. Răzvan Nicola este fiul primarului George Nicola, al comunei constănțene Aliman. Acesta a ţinut să mai precizeze că este şi voluntar la Farul Constanţa, unde antrenează o grupă de copii la disciplina atletism.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.