UPDATE. Suspiciuni de corupere a alegătorilor, la Mangalia

0
1686

La Mangalia, susținătorii unui candidat independent la funcția de primar sunt suspectați că ar fi dat mită electorală. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța susțin că aceștia sunt audiați în acest sens, pentru a se stabili situația reală.

Polițiștii din sudul litoralului au chemat la audieri susținătorii unui candidat independent la funcția de primar al municipiului Mangalia, care este sprijinit de mai multe partide. Ei sunt acuzați de coruperea alegătorilor, cărora le-ar fi oferit mită electorală.

UPDATE. Potrivit ultimelor informații, candidatul independent la funcția de primar al Mangaliei nu s-ar fi aflat în autoturismul cu care ar fi fost transportate sume importante de bani ce urmau a fi oferiți alegătorilor, sosind ulterior în aproapierea acestuia.

UPDATE 2: Ce spun reprezentanții Poliției:

”În jurul orei 16:30 a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii.

Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul.

În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la Primăria municipiului Mangalia, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.