UPDATE. VIDEO. Un elev a intrat în clădirea Liceului Energetic înarmat cu un cuțit!

0
345
captură video: Primăria Constanța

Marți, în cadrul măsurilor de securitate și ordine publică desfășurate în apropierea unităților de învățământ, politiștii locali au fost sesizațí de conducerea unui liceu că un elev ar deține asupra sa un cuțit. Oamenii legii s-au deplasat la sala de clasă și au constatat că informațiile furnizate se confirmă. Elevul avea asupra sa un cuțit de 23 de centimetri, transmite Primăria Constanța, prin intermediul unui comunicat de presă. Precizăm că este vorba de Liceul Energetic.

Colaborarea eficientă cu conducerea școlii a permis intervenția promptă a polițiștilor locali. Elevul și cuțitul au fost predați pentru cercetări ulterioare către lucrătorii Secției 1 Poliție, mai precizează sursa citată.

Siguranța elevilor rămâne prioritară pentru polițiștii locali constănțeni. În continuare puteți să sesizați orice fapte care contravin normelor legale în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 – Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro. Activități similare vor avea loc pe tot parcursul anului școlar. Polițiștii locali sunt și vor fi prezenți zilnic, în perimetrul unităților de învățământ pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, adaugă municipalitatea.

VIDEO:

UPDATE. Oficial IPJ Constanța: Dosar penal

„La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, de polițiști locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, cu privire la faptul că ar fi identificat, în incinta Liceului Energetic, un minor, de 14 ani, elev în cadrul unității respective de învățământ, care ar fi avut asupra lui un obiect tăietor-înțepător. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și amenințarea. Totodată, au fost informați specialiști din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, în vederea luării măsurilor legale ce se impun, potrivit competenței”.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.