Urmărire periculoasă pe străzile din Coiciu pentru prinderea unui șofer fără permis

0
2611
FOTO Poliția Română

În după amiaza zilei de marți, 1 septembrie a.c., în jurul orelor 17.00 polițiștii rutieri constănțeni au urmărit, în trafic un tânăr, în vârstă de 22 pe străzile din municipiul. Acesta nu a vrut să oprească la semnalele oamenilor legii, fapt ce a condus la scene desprinse din filme. Încăpățânarea bărbatului a condus la producerea unui eveniment rutier, produs, din fericire doar cu pagube materiale.

Oamenii legii transmit oficial că la data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 16.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 22 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Portiței, colț cu Dorului din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto nu a oprit la semnalele polițiștilor, fapt pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia.

La un moment dat, bărbatul în cauză a sărit din vehiculul aflat în mers, care a rulat o porțiune de drum, ulterior oprindu-se într-un autoturism. În urma evenimentului rutier s-au produs doar pagube materiale, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.