USR a făcut plângere la DNA împotriva Gabrielei Firea şi Daniel Florea

0
234

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea şi primarul Sectorului 5, Daniel Florea se pare că s-au ales cu denunţ penal, la DNA, după episodul „Nicuşor Dan şi maşinile de gunoi”, fiind denunțați de către filiala USR sector 5.


Aceștia sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale.USR o atenţionează pe Gabriela Firea că ceasul face „Tic Tac”, fiindcă va pierde Capitala curând.

”USR Sector 5 a înaintat Directiei Naţionale Anticorupţie un denunţ penal împotriva lui Daniel Florea şi a Gabrielei Firea, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale Deoarece comportamentul mizerabil este deja marcă înregistrată PSD, Daniel Florea a orchestrat perturbarea prin zgomot (claxoane, motoare ambalate) şi duşuri cu dezinfectant a participanţilor la conferinţa de presă susţinută de Firea, Florea şi prietenii lor sunt nervoşi pentru că e doar o chestiune de timp până pierd Bucureştiul. Tic Tac!”, se arată în mesajul postat pe Facebook, pe contul USR Sector 5.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.