USR depune semnăturile pentru referendumul de demitere a lui Cîrjaliu. Reacţia primarului din Agigea: “Reprezentanţii USR ofereau mită. Solicit organele de poliţie să deschidă dosar penal”

0
229

USR a anunţat că depune azi, 24 septembrie, semnăturile necesare referendumului de demitere a primarului comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu. Odată cu depunerea semnăturilor, în faţa Prefecturii Constanţa va fi organizată şi o conferinţă de presă, au mai precizat reprezentanţii USR.

Cu o seară înainte de acţiunea anunţată de USR, primarul Cristian Cîrjaliu a susţinut că reprezentanţii acestui partid continuau să strângă semnături, acuzându-i totodată de dare de mită: “Disperarea USR-iștilor continuă la Agigea! Am fost sesizat de cetățeni că la această oră, penalul Ciobanu Gabriel este pe străzile din Agigea împreună cu oamenii săi oferind MITĂ pentru semnătură împotriva mea! În încercarea lor disperată de a strânge semnături, acești indivizi umblă noaptea ca hoții și le oferă sacoșe cu sigla partidului cetățenilor care semnează pentru demiterea primarului prin referendum! Am mers pe străzile din Agigea și le-am făcut poze acestora! Solicit organelor de poliție să se autosesizeze și să deschidă dosar penal celor în cauză!”, a transmis joi, pe pagina sa de Facebook, Cristian Cîrjaliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.