USR PLUS Constanța acuză Primăria că a mai dat o palmă constănțenilor: “Cele 30 de minute de parcare gratuită au fost eliminate din pix”

0
1415

Potrivit reprezentanților USR PLUS Constanța, cele 30 de minute de parcare gratuită promise la elaborarea ultimei consultări publice, „au fost eliminate din pix“.

Amendamentul consilierilor USR PLUS referitor la gratuitatea parcării timp de 30 de minute în zonele 0, 1 și 2, a fost eliminat de către aparatul administrativ al primarului Chițac, acuză aceștia.

„În loc să respecte regulamentul votat în consiliul Local, angajații care se ocupă de implementarea hotărârilor de consiliu local, aflați sub coordonarea primarului Vergil Chițac și a viceprimarului Ionuț Rusu, recurg la diverse artificii pentru a elimina această gratuitate. Astfel, ca parcarea să fie taxată din primul minut, au eliminat gratuitatea primelor 30 de minute de parcare, sub pretextul reducerii prețului la jumătate a primei ore, păcălind astfel constănțenii. Constanța trebuie să pună în practică deciziile Consiliului Local, nu să modifice regulamentul după placul unora dintre angajații cu influență în aparatul administrativ. Ceea ce se întâmplă acum este o încălcare flagrantă a unei hotărâri de Consiliu Local“, se arată într-un comunicat al USR PLUS.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.