USR și-a desemnat candidatul la Primăria Eforie

0
365

Adunarea Generală a USR Eforie a desemnat-o pe Carmen Mardale, prin votul majorității celor prezenți, drept candidată la funcția de primar pentru alegerile locale din Eforie.

Carmen Mardale are 48 de ani, este de profesie economist, cu o carieră bancară de peste 10 ani, iar din anul 2010 a ales calea antreprenoriatului. Este activă din punct de vedere civic, atât pe plan local, cât și pe plan național, implicându-se în acțiuni care au ca scop susținerea copiilor.

Este căsătorită, are doi copii și își dorește ca orașul Eforie să intre pe un drum accelerat al dezvoltării pentru a oferi tinerilor oportunitatea de a se dezvolta profesional și de a-și clădi un viitor în orașul Eforie“, transmite partidul Uniunea Salvați România.

Candidatura mea la Primăria oraşului Eforie reprezintă dorinţa de a schimba modul în care este condus oraşul nostru. Îmi doresc o administraţie transparentă şi eficientă, care să lucreze în interesul tuturor concetățenilor noștri. Vreau să ridicăm Eforie la standardele stațiunilor vest europene, în care atât locuitorii cât şi investitorii să își poată construi un viitor sigur. Îmi doresc să creștem numărul de turişti prin promovarea celor două stațiuni atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

M-am modelat şi dezvoltat în mediul privat, în care performanţa este pe primul loc, și intenționez să pune în aplicare toate cunoștințele pe care le-am acumulat în folosul tuturor locuitorilor orașului, ridicând standardele de performanță în primăria Eforie“, a declarat Carmen Mardale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.