Utilaj furat din Suedia, descoperit la Castelu în urma unor percheziții

0
586
Foto: arhivă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat pe raza localității Castelu un excavator, în valoare de aproximativ 486.000 de lei, care era căutat de autoritățile din Suedia. 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, au efectuat o percheziție domiciliară la o locație de pe raza localității Castelu, județul Constanța.

Astfel, a fost depistat un utilaj tip excavator marca JCB, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. Vehiculul figura ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Suedia. De asemenea, polițiștii de frontieră au constatat faptul că seria de identificare a utilajului a fost modificată fizico-chimic.

Utilajul aparținea unui cetățean român în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.

Excavatorul, în valoare de aproximativ 486.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.