Va fi închisă circulația rutieră pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona City Mall, timp de două nopți

2
4257

Reabilitarea și modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu avansează, iar constănțenii vor avea în scurt timp o arteră rutieră modernă. Pentru executarea lucrărilor de asfaltare, intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja (zona City Park Mall) va fi închisă circulației rutiere timp de două nopți, astfel:

– în perioada 29.05.2023, ora 22:00 – 30.05.2023 – ora 05:00

– în perioada 30.05.2023, ora 22:00 – 31.05.2023 – ora 05:00.

Lucrările de asfaltare se vor derula pe timpul nopții pentru a nu îngreuna circulația rutieră pe aceasta arteră intens circulată.

Rugăm constănțenii să evite această intersecție în intervalul orar menționat. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.

Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat prin proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia (b-dul 1 Decembrie 1918 și b-dul Alexandru Lăpușneanu).  În ceea ce privește amenajările urbane, vorbim despre stații de transport public modernizate, mobilier urban inteligent alimentat de energie solară prevăzut cu senzori pentru măsurarea calității aerului, sisteme de informare cetățeni cu mesaje variabile, o rețea nouă de iluminat public pentru carosabil, iluminat smart la trecerile pentru pietoni, spații verzi și sistem de irigații. 

L.M.

2 COMENTARII

  1. Pana acum ce mama dracului ati facut ? Acum va gasit cand a venit caldura si vrem sa iesim din casa .Toata cireada asta de boi ar trebuii spanzurati .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.