Vacanţă în extrasezon, în Mamaia. Toamna a venit, dar iubitorii de mare nu se dau plecaţi de pe litoral

0
397

Marea este frumoasă în orice anotimp. Mulţi români încă profită de avantajele pe care le presupune o vacanţă în extrasezon. Pachetele turistice sunt mai ieftine şi temperaturile sunt încă prietenoase.

Pentru cei cărora plaja şi linistea le sunt absolut indispensabile atunci când vine vorba de petrecerea zilelor de vacanţă indiferent de condiţiile meteo, exista o soluţie: Mamaia în extrasezon!

Plaja în aceste zile ale anului este mai tot timpul liberă. Ofertele hotelierilor sunt atractive, iar aerul curat şi sunetul valurilor te deconectează de la monotonia cotidiană. Spaţiul dedicat cearşeafurilor pare generos pe fundalul aproape gol al plajei.  Deşi sunt puţine coşuri de gunoi, plaja este curată.

Reamintim că românii care merg în stațiunile românești de la Marea Neagră în perioada 1-30 septembrie se pot caza cu tarife reduse, plătind de la 45 de lei pe noapte prin programul “Litoralul pentru toți”, aflat la a 37-a ediție și lansat de Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Programul se adresează tuturor turiștilor care doresc să viziteze litoralul românesc în perioada 1 septembrie – 30 septembrie, beneficiind astfel de tarife cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârful de sezon.

Aflat la a 37-a ediție, programul special “Litoralul pentru Toţi” prezintă același interes din partea turiștilor, ca și acum 18 ani, când a fost lansat, fiind singurul program social din România susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone. S-au înscris în program circa 50 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziția turiștilor un număr de aproximativ 3.600 de locuri pe noapte.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.