Vaccinarea în cadrul GSP devine obligatorie! Angajații nu vor mai avea acces în bazele operaționale fără adeverința de vaccinare

2
4519
Nava GSP. FOTO Cătălin SCHIPOR

Angajații de la Grup Servicii Petroliere nu vor mai avea acces în bazele operaționale fără adeverința validă de vaccinare. Angajatorul a decis ca vaccinarea să devină obligatorie la GSP.

Suntem într-un moment critic, în care costurile GSP cu măsurile pentru ținerea sub control a pandemiei COVID-19 pornind de la testele recurente (rapide și PCR) și până la carantinarea preventivă pun o presiune enormă, critică pe derularea activității companiei. Începând din 1 iunie, accesul în bazele operaționale ale GSP se va face exclusiv sub rezerva prezentării unei adeverințe valide de vaccinare. Vizitatorii și subcontractorii vor avea accesul permis în GSP, numai în baza prezentării unei adeverințe de vaccinare sau a unui test negativ PCR, valid la zi. Vaccinarea în cadrul grupului GSP devine obligatorie. Ne rezervăm dreptul fundamental de a ne proteja mediul de lucru, familiile noastre și compania noastră. Este imperativ să înțelegem că vaccinarea este o condiție indispensabilă și fundamentală pentru colaborarea dintre GSP și angajații săi“, susține președintele GSP, Gabriel Comănescu, într-un mesaj transmis angajaților.

În acest sens, GSP pune la dispoziția tuturor angajaților și subcontractorilor un Centru de Vaccinare propriu, în baza operațională din Agigea.

Cine nu înțelege acest lucru, nu mai face parte din echipa GSP

Avem încredere că putem efectua cel puțin 50 de vaccinări pe zi, Pfizer. Am investit resurse pentru a tripla această capacitate. Știm că vaccinarea este singura soluție pentru a reintra în normalitate și pentru a ne proteja. Cine nu înțelege acest lucru, nu mai face parte din echipa GSP“, susține angajatorul.

A.V.

Citește și:

2 COMENTARII

  1. Problema cu salariile la oameni cand o rezolvați!Sunteti singurii in lume care nu platiti salariile la timp!Sunt oameni cu familii nerusinatiilor,cine va tine in spate??Sunteti niste jeguri!

  2. Rog toate persoanele abilitate sa ia atitudine fata de încălcarea prevederilor a,b,c,d,…etc. la fel ca la zvonul fals emanat despre Spitalul Clinic Căi Ferate Constanta -alias CFR Port, ce nu exista ca Institutie ! Lăsând la o ” parte ” toate exagerările si erorile strecurate peste tot, deși suntem vaccinati din Ianuarie, in proporție de 95% pana in prezent
    , s-a afirmat că ” unii ” s-au “simțit” obligati !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.