Val de șoferi beți depistați pe șoselele din județul Constanța

0
375
Acțiune a polițiștilor de la Rutieră. FOTO Cătălin SCHIPOR

Mai multe persoane s-au ales cu dosar de cercetare penală după ce au fost depistați în trafic încălcând prevederile Codului Rutier.

În dimineața de 14 august, în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 32 de ani, din județul Ilfov, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceiași dată, dar în jurul orei 15.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 65 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plantelor din localitatea Remus Opreanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 00.45 a zilei de 15 august, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Neptun au identificat un bărbat, de 40 de ani, din județul Ilfov, care a condus un autoturism pe strada Plopilor din stațiunea Neptun, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.

Două ore mai târziu, în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 24 de ani, din județul Vâlcea, care a condus un autoturism pe aleea Salamina din stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.