Valentin Olivian Trofin (PRO România): “Agricultura nu a fost prioritate națională, iar rezultatele se văd!”

0
170

Avocatul Valentin Olivian Trofin, candidat din partea PRO România Constanța pentru Camera Deputaților, spune că problemele pe care le avem astăzi, în agricultură, au la bază lipsa totală de interes față de acest domeniu, din partea decidenților la nivel înalt.

“În România nu se poate face agricultură modernă pentru că statul nu a considerat că acest domeniu reprezintă o prioritate națională. Pe de o parte, investițiile majore în agricultură – precum irigațiile sau perdelele forestiere – lipsesc cu desăvârșire. Pe de altă parte, subvențiile acordate agricultorilor sunt cu 30-40% mai mici decât cele din Occident și nici nu sunt plătite la timp sau integral”, explică Valentin Trofin.

Candidatul PRO România mai spune că din această cauză este aproape imposibil ca românii care fac agricultură să poată trăi decent din această activitate. “Voi susține investițiile în agricultură, creșterea subvențiilor și scăderea impozitelor pe munca celor care lucrează în acest domeniu strategic pentru România. Agricultura este vitală pentru țara noastră și agricultorul trebuie încurajat, ajutat și protejat!”, mai spune Valentin Trofin.

Comandat de Partidul PRO România – Filiala Constanța

Executat de FOCUS PRESS

Mandatar Financiar – cod AEP 11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.