Valentin Vrabie a fost validat pentru noul mandat de primar

0
1864
Valentin Vrabie

Primarul reales al municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a fost validat, miercuri, 14 octombrie, pentru noul mandat 2020 – 2024. Tot miercuri au fost validați și alți primari de comune.

Judecătoria Medgidia a confirmat noul mandat, în dosarul civil 6945/256/2020.

Admite cererea formulată de petentul V V. Validează alegerea domnului V V, candidat al Partidului Național Liberal, în funcția de primar al Municipiului Medgidia, județul Constănța, în cadrul scrutinului din 27 septembrie 2020. Executorie. Potrivit Codului administrativ, prezența hotărâre se va comunica Prefectului Judeţului Constanţa şi Secretarului General al Primăriei Municipiului Medgidia, care are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea acesteia la sediul primăriei, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Cu drept de apel pentru cei interesaţi în termen de 2 zile de la aducerea la cunoştinţă publică a prezenței hotărâri. Dată în camera de consiliu și pronunțată astăzi, 14.10.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată pe pagina Judecătoriei Medgidia.

De precizat că tot miercuri, 14 octombrie, au mai fost validați și alți primari, cum ar fi: Mihai Soare, ales primar pentru comuna Siliștea, Mihalache Neamțu, pentru Rasova, Nicolae Florin Dinu, noul primar ales al comunei Lipnița, respectiv Viorel Dulgheriu, pentru comuna Cuza Vodă.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.