Vamaioții nu vor putea petrece până dimineață, nici în acest an, de 1 Mai

0
129
Imagine din Vama Veche, foto arhivă

E deja o tradiție ca Vama Veche să devină, de 1 Mai, centrul nonconformismului, al motocicliștilor veniți din toată țara, al focului de tabără făcut direct pe plajă cu scânduri rupte din gard, dar și al specacolelor ”instant”. Din păcate, nici în acest an nu va mai fi la fel.

Primăria Limanu a anunțat, pe pagina oficială de Facebook, că de 1 Mai nici restaurantele nu vor fi deschise după ora 22:00, iar petrecerile de altă dată vor lipsi pentru al doilea an consecutiv.

Vama Veche este un loc recunoscut pentru nonconformism și petrecerile care țineau până dimineață. Și mai ales de 1 Mai, când se deschidea oficial sezonul! Anul acesta este o excepție! Nu vor exista petreceri până la răsărit și nici beach bar-uri sau restaurante deschise după ora 22.00!

De 1 mai, vom fi, la fel ca anul trecut, o destinație model pentru tot litoralul românesc.  Muzica în baruri va avea un nivel redus, în toate locațiile mari se vor respecta regulile, iar activitatea economică va fi oprită la ora 22.00.

Ne dorim ca și turiștii să înțeleagă cât este de important să respectăm cu toții regulile! Vrem să evităm situația în care comunitatea din Vamă se aliniază cerințelor, însă vizitatorii nu renunță la petreceri și distracții nocturne și ne transformă toate eforturile într-un exemplu negativ.

Să spunem că de acest 1 Mai depinde întregul sezon estival. Și este nevoie de noi toți – autorități, agenți economici și turiști – să fim uniți și responsabili pentru a avea o vară cât mai relaxată din punct de vedere al restricțiilor. Mulțumesc anticipat tuturor celor care respectă acest loc și care vor petrece acest 1 Mai în Vamă, dar într-un mod responsabil și asumat!”, a transmis primarul Daniel Georgescu, pe pagina de Facebook a Primăriei Limanu.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.