Veniţi din Ovidiu să facă “activităţi fizice” pe plaja din Constanţa: au luat câte 2.000 de lei amendă fiecare

0
4495

De la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, au fost aplicate la nivelul judeţului Constanţa 7.711 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor de restricţie, în cuantum de 10.460.561 lei.

Printre cele mai recente sancţiuni aplicate în Constanţa se numără şi cazurile persoanelor participante la o înmormântare. Conform ordonanţelor, în această perioadă la înmormântări au voie să participe maxim 8 persoane; la Cimitirul Musulman din Constanţa s-au strâns, luni, 24 de persoane care au vrut să conducă pe ultimul drum o rudă decedată. Din păcate pentru familia îndoliată, toate cele 24 de persoane participante au fost sancţionate cu câte 2.000 de lei.

O altă situaţie mai puţin obişnuită s-a înregistrat în Faleză Nord, pe plajă, unde se strânseseră mai multe maşini. Oamenii legii au fost sesizaţi să intervină, iar când au ajuns la faţa locului, la verificări au constatat că două persoane din Ovidiu nu aveau justificare scrisă. “Au motivat că au venit din Ovidiu pe plajă pentru activităţi fizice”, au precizat oamenii legii.

L.M.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.