Vergil Chițac a înființat Comandamentul Litoral 2021 și vrea să facă curat în Mamaia

0
408
Realitatea din stațiunea Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Reprezentanții Primăriei Constanța au constatat că stațiunea Mamaia, „perla litoralului românesc” asa cum era cunoscută odinioară, te întâmpină cu peisaje dezolante: gunoaie, clădiri insalubre și fațade scorojite și degradate.


Pentru a întâmpina așa cum se cuvine sezonul estival și pentru ca ordinea să guverneze în stațiune, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a înființat în luna februarie Comandamentul Litoral 2021“, transmite centrul de presă al Primăriei, pe pagina de facebook a instituției.

Echipele Primăriei Constanța și ale Poliției Locale au luat la pas străzile din Mamaia, au constatat neregulile și au discutat cu operatorii economici pentru a stabili împreună măsurile ce trebuie luate.

„Acționează zilnic echipele municipalității și ale firmei de salubrizare, dar și operatorii economici trebuie să păstreze ordinea. Doar printr-un efort comun ne vom putea bucura de o stațiune frumoasă. De asemenea, construcțiile ridicate abuziv vor fi demolate în perioada următoare.
În cadrul acțiunilor de verificare, s-a discutat și despre renovarea obligatorie a fațadelor și împrejmuirilor. Nu putem să întâmpinăm turiștii cu fațade scorojite!

Facem apel, încă o dată, la operatorii economici care își desfășoară activitatea în stațiunea Mamaia să asigure curățenia incintelor proprii și să își întâmpine vizitatorii în locuri curate și igienizate“ se subliniază în postarea Primăriei Constanța.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.