Vergil Chițac despre festivalul Neversea: ”Am discutat cu organizatorii să fie mutat în septembrie”

0
1908

Primarul Vergil Chițac a precizat, în cadrul conferinței de presă de vineri, că festivalul Neversea se va desfășura, dar numai dacă situația epidemiologică va permite acest lucru.

Mulți constănțeni sunt dornici ca festivalul Neversea să fie organizat anul viitor în contextul în care în 2020 acesta s-a anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Chestionat pe acest subiect Vergil Chițac a specificat că a avut deja o discuție cu organizatorii festivalului și că ar dori ca acesta să se munte pentru luna septembrie pentru a prelungi durata sezonului estival.

”Festivalul Neversea va fi organizat dacă situația pandemică ne va permite. Sigur că vrem acest festival și am discutat cu organizatorii să nu mai fie în mijlocul sezonului ci în luna septembrie tocmai pentru a prelungi sezonul estival. Sigur că organizatorii au spus că festivalul nu se poate mută așa pentru că sunt niște contracte și vin artiști de renume mondial. Până la anul vom mai vedea, dar sper că situația să ne permită să facem festivalul. Am prevăzut în bugetul pe anul viitor bani pentru zona unde se ține festivalul pentru a putea trage curent acolo, dar și pentru alte facilități”, a declarat primarul Constanței.

Amintim că deja data festivalului Untold, care se desfășoară la Cluj, a fost anunțată recent, urmând ca în perioada 5-8 august 2021 acesta să aibă loc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.