Vergil Chițac, mesaj pentru constănțeni: „Începând de astăzi, împreună construim Constanța Puternică”

0
876
Vergil Chiţac

Vergil Chițac, candidatul PNL a fost ales primarul municipiului Constanța obținând 27.571 de voturi (28,48%) din cele 96.781 exprimate și valabile, urmat de Stelian Ion, candidatul USR-PLUS (24,31%), pe locul trei clasându-se Decebal Făgădu, candidatul PSD, cu un procent de 24,18%, în ruma alegerilor locale din data de 27 septembrie a.c..

După această victorie, Vergil Chițac a făcut o postare pe pagina sa de socializare mulțumindu-le constănțenilor pentru încrederea acordată, promițând astdel schimbarea mult așteptată de către aceștia:

”Dragii mei, ați avut încredere, iar pentru asta vă mulțumesc din suflet. Începând de astăzi, PSD e istorie în orașul nostru. Felicitări tuturor constănțenilor care au ieșit la vot și au transmis un mesaj cât se poate de clar întregii clase politice. Acest rezultat ne arată limpede direcția în care trebuie să mergem și vă asigur că voi face tot ce ține de mine pentru a ne ține tinerii acasă și a readuce acest oraș acolo unde îi este locul. Primul pas a fost făcut, iar acum îi chem alături pe toți cei care și-au dorit schimbarea, indiferent de convingerile politice. Începând de astăzi, împreună construim Constanța Puternică!”, a scrie Vergil Chițac în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.