Vergil Chițac: „Niciodată nu vor putea fi constănțenii mulțumiți. Ar însemna ca cineva să câștige alegerile cu 100%”

1
3076

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a vorbit, vineri, 12 august a.c., în cadrul unei conferințe de presă, susținută în stațiunea Mamaia, despre nemulțumirea din partea constănțenilor în legătură cu activitatea sa.

„Niciodată nu vor putea fi constănțenii multumiți și nimeni nu va putea fi mulțumit. Asta ar însemna ca cineva să câștige alegerile cu 100%. Eu pot să vă spun așa. Nu am făcut politică liberală la Primăria Constanța. Singura politică pe care am făcut-o sau încerc să o fac, cu toată onestitatea și determinarea, este pentru orașul acesta și pentru constănțeni. Sunt chestiuni care se vor vedea în timp pentru că dezvoltarea înseamnă construcții, înseamnă deranj și altele care se pot face pe loc”, a spus Chițac.

Edilul-șef precizează că nu poate fi doar liberal, ci și social-democrat, dar și conservator, atunci când este cazul.

„Un primar, într-un mare oraș, nu poate fi doar liberal. Trebuie să fie și liberal și social democrat și conservator, atunci când este cazul. Nu există să spui că tu conduci o comunitate după o politică liberală. Este exclus așa ceva”, a declarat primarul Constanței.

Vergil Chițac este primarul Constanței din anul 2020, atunci când a obținut, la alegerile locale, 28,49% din voturi. Acesta a fost urmat de Stelian Ion (USR), cu 24,31% și Decebal Făgădău (PSD), cu 24,19%.

P.I.

1 COMENTARIU

  1. Fals ! Ar insemna ca acel primar conduce cu adevarat si nu este condus .Isi verifica subordonatii ,si-i zboara daca nu-si fac datoria .Cati dintre subordonati verifica debandada cu lucrarile prin tot orasul ? Care este motivul ca s-au aprobat simultan lucrari majore pe toata reteaua strazilor principale stiut fiind ca firmele contractante nu au forta de munca ? Poate o singura explicatie ,subordonatii conduc primaria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.