Veşti bune pentru constănţeni: se redeschide Biblioteca Judeţeană “Ioan N. Roman”. Triajul epidemiologic este obligatoriu! Iată Regulamentul pentru utilizatori şi vizitatori

0
330

Biblioteca Judeţeană „Ioan N. Roman” îşi redeschide porţile. Însă, vor exista reguli stricte pentru constănţeni. Astfel, Biblioteca Judeţeană va fi deschisă constănţenilor începând cu data de 2 iunie, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00. Triajul epidemiologic este obligatoriu. La intrarea în sediu este obligatorie şi dezinfectarea mâinilor. Vizitatorii şi utilizatorii nu vor scăpa nici de termoscanare. Persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu vor avea acces în Biblioteca Judeţeană. De asemenea, reprezentanţii bibliotecii vor apela 112 în cazul persoanelor recalcitrante. De asemenea, accesul în holul central este permis pentru maxim 8 persoane o dată, cu respectarea normelor de distanţare socială.

La acest moment, secţiile de Împrumut adulţi, Copii şi Mediatecă se află într-un proces de renovare şi igienizare, astfel încât, în scurt timp să îşi poată primii cititorii în condiţii optime. Pentru moment, în aceste secţii este posibilă doar returnarea materialelor, iar din data de 10 iunie va fi posibil şi împrumutul la domiciliu.  


„Ne-am aflat într-un continuu dialog online şi acesta va continua şi după data de 2 iunie, pentru unele dintre serviciile pe care le oferim. Veţi lua cunoştinţă de noile condiţii de lucru şi avem rugămintea să le respectaţi, pentru siguranţa dumneavoastră şi a personalului instituţiei noastre”, susţin reprezentanţii Bibliotecii Judeţene.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.