Vicepreședintele PNL cere premierului să îl demită pe Vlad Voiculescu: „Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc de la Foişor a umplut paharul”

0
85
Ben Oni Ardelean, vicepreședinte PNL/ sursa foto: Facebook

Ben Oni Ardelean, vicepreședinte al PNL, a postat cu mesaj pe pagina sa de socializare, în care spune că va solicita premierului Florin Cîțu să îl demită „de urgență” pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu despre care spune că „depășit de situație”.

Această declarație vine după ce Spitalul „Foișor” din Bucreti a fost evacuat vineri seara, 9 aprilie a.c., după ce s-a luat decizia ca el să fie transformat în unitate pentru îngrijirea pacienților cu Covid-19.

„În calitate de vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu, în cadrul Biroului Politic Naţional, demiterea de urgenţă a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. Tot circul, bâlbâiala şi bătaia de joc la adresa pacienţilor de la Spitalul Foişor a umplut paharul. Pacienţii cu diferite boli nu mai pot fi ignoraţi şi daţi la o parte în detrimentul pacienţilor infectaţi cu COVID. Chiar dacă managementul Spitalului Foişor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timişoarei, s-a dat un ordin – ignorând voinţa şi argumentele celor de acolo – prin care au fost evacuaţi în toiul nopţii zeci de pacienţi”, a scris Ben Oni Ardelean într-o postare pe Facebook.

Acesta a mai adăugat că ministrul Sănătăţii este direct răspunzător de trauma trăită de pacienţii evacuaţi, avizând propunerea DSU.

„Semnalez de câteva luni bune derapajele, stângăciile şi atitudinea acestui ministru. Din păcate, nu am avut parte de revizuiri ale strategiei, gândirii, comunicării sau creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depăşit de situaţie, iar astfel vom face un bine atât lui, cât şi pacienţilor din România. Ministerul Sănătăţii are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent”, a mai spus vicepreședintele PNL.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.