Viceprimarul Bujduveanu, în vizită la primarul Chițac: “Constanța va găsi întotdeauna un partener în administrația de la București”

0
204

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și viceprimarul, Ionuț Rusu, au primit vineri, 22 ianuarie a.c., vizita de curtoazie a viceprimarului municipiului București, Stelian Bujduveanu. În cadrul întâlnirii au fost puse bazele unei colaborări strânse între administrația locală din Capitală și cea de la malul mării.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a declarat că: „Primăria București și Primăria Constanța au multe puncte comune și cred că va fi de bun augur să colaborăm, să împărtășim idei, soluții, proiecte care să vină în sprijinul cetățeanului. În perioada următoare vom identifica proiecte pe care să le putem derula împreună, să colaborăm pentru locuitorii celor două orașe“.

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu, susține că: „Indiferent că vorbim despre proiecte ce țin de regenerare urbană, transport sau turism, Constanța și Bucureștiul pot împărtăși idei și pot găsi cele mai bune soluții pentru rezolvarea problemelor care trenează de peste 20 de ani atât la ei, cât și la noi“.

Cu această ocazie, viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu i-a invitat pe reprezentanții administrației constănțene la o întâlnire cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru o mai bună colaborare: „Constanța va găsi întotdeauna un partener în administrația de la București, iar următorii 4 ani vor arăta că interesul locuitorilor noștri primează“.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.