Viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu: Șase medici de la Animal Society vor steriliza în mod gratuit câinii cu stăpân din Năvodari

0
282
Dr. Ignat Gabriel, vicepreședintele Asociației Animal Society și viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu
Dr. Ignat Gabriel, vicepreședintele Asociației Animal Society și viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu

Vești bune pentru năvodăreni! Administrația locală și-a propus să sterilizeze în mod gratuit câinii cu stăpân. În acest sens, viceprimarul Costel Aurelian Dumitrașcu a avut o întâlnire de lucru cu dr. Gabriel Ignat, vicepreședintele Asociației Animal Society, pentru a pregăti programul de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună din orașul Năvodari.

Cel mai important aspect este faptul că se vor steriliza câinii cu stăpân de rasă comună sau metiș, proprietarii acestora neavând posibilitatea de a-i steriliza contra cost. Tocmai de aceea, pentru a stopa înmulțirea câinilor comunitari de pe raza UAT-ului Năvodari, preferăm să ne implicăm și să facem astfel de acțiuni benefice pentru cetățeni”, a declarat, pentru Focus Press, Costel Aurelian Dumitrașcu, viceprimarul orașului Năvodari.

Primăria Năvodari urmează să semneze protocolul de colaborare cu Asociația Animal Society. Proiectul privind sterilizarea câinilor va fi supus votului în ședința de Consiliu Local de joi, 25 februarie a.c. “Acum se lucrează la proiectul de Hotărâre și sperăm să intre în prima ședință de Consiliu Local ce a fost anunțată pentru joi, săptămâna viitoare“, ne-a explicat viceprimarul.

Tot de la oficialul Primăriei Năvodari am aflat că șase medici de la Animal Society vor steriliza câinii timp de trei săptămâni. “Important este faptul că vor veni șase medici din partea celor de la Animal Society, care de dimineață și până seara vor steriliza pe bandă rulantă. Așteptăm să stabilim perioada împreună cu reprezentanții Animal Society, după care oamenii vor putea să se înscrie telefonic, urmând ca ulterior să fie programați petru sterilizare“, susține viceprimarul.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.