Victoria, singura opțiune pentru Farul în meciul cu Hermannstadt. Gheorghe Hagi: „Sperăm să fim prima echipă care câștigă în fața lor”

0
260

Farul Constanța se pregătește pentru partida cu Hermannstadt, de luni, care se va juca la Ovidiu, începând cu ora 19:30. Managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi, speră ca echipa lui să provoace prima înfrângere a sibienilor din acest campionat.

„Este o echipă care marchează goluri. Trebuie să fim pregătiți, să avem capacitatea să implementăm un ritm și o intensitate foarte bună a jocului, să ne impunem și să știm să atacăm și să ne apărăm. Trebuie să marcăm goluri și să încercăm să câștigăm meciul, jucăm acasă, avem publicul cu noi, pe terenul nostru. Sperăm să fim prima echipă care câștigă în fața lor. Avem un efectiv complet, nu avem accidentări”, a spus Gheorghe Hagi.

„O să fie un meci foarte greu pentru că întâlnim o echipă foarte bună a campionatului. Au făcut foarte multe puncte în acest început de sezon, cred că sunt surpriza plăcută și trebuie să fim foarte concentrați și să luăm toate cele trei puncte”, a spus Dragoș Nedelcu.

„Cu trei puncte luate mâine urcăm în clasament și ne menținem în top 3, ceea ce sperăm să se și întâmple. Am început campionatul bine. Sperăm să o ținem tot așa și cu cele trei puncte de mâine să mergem înainte”, a declarat Mihai Popescu.

Farul Constanța întâlnește luni, de la ora 19:30, FC Hermannstadt, pe teren propriu, în etapa a cincea din Superligă. Oaspeții se află pe locul trei, cu 8 puncte și un golaveraj de 7:3, în timp ce echipa antrenată de Gheorghe Hagi se află pe locul patru, cu același număr de puncte, însă cu un golaveraj de 5:2.

5,43 milioane de euro valorează lotul lui Hermannstadt, iar cel al Farului, 11,78 milioane de euro, conform transfermarket.com.

Petruț IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.