Victorie de senzație pentru CS Medgidia

0
146

CS Medgidia a început cu dreptul turneul  3 al returului Divizie A1 la volei feminin. Echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began s-a impus cu 3 la 2 în fața CSM-ului din Lugoj.

Medgidia a câștigat primul set fără mai probleme, scor 25 la 14, dar Lugojul nu a capitulat și a egalat după ce a smuls actul doi, scor 25 la 27. Cu o apărare de oțel, Medgidia a trecut din nou în față, după un nou set aproape impecabil, scor 25 la 21.

Lugojul a revenit iar în joc și a trimit soarta victoriei în set decisiv după 14 la 25.

În actul 5 CS Medgidia a jucat fără greșeală și a obținut o victorie impresionantă: 15 la 11 și 3 la 2.

“Am reușit să avem un joc de echipă mult mai bun decât echipa adversă. Nu am mers foarte mult pe individualități, toată echipa și-a adus aportul în condițiile știute: venim după o perioadă fără antrenamente, am fost în izolare timp de zece zile iar acest lucru s-a văzut, încercăm să regăsim acel ritm care ne-a adus în poziția în care suntem acum. Anul acesta ne dorim foarte mult să evoluăm într-o cupă europeană, indiferent care este ea. Acum în momentul de față ne aflăm pe un loc care ne satisface, un loc pentru care noi am muncit, suntem într-un proiect ambițios și sperăm să continuăm pe aceeași linie”, a declarant Florin Voinea.

Mâine, de la ora 18.00, CSM Medgidia înfruntă gazda turneului CSO Voluntari. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.