Victorie imensă pentru CS Medgidia

0
324

Debut cu dreptul pentru CS Medgidia în ediția 2020/2021 a Diviziei A1 la volei feminin. Echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began a detonat prima bombă a sezonului: a învins Știința Bacău, una dintre candidatele la titlu, cu 3 la 1.

Meciul, care a contat pentru turneul 3 (din cauza coronavirusului, startul campionatului Diviziei A1 la volei feminin a fost amânat cu două săptămâni, iar sistemul de disputare a fost modificat. Concret, au fost înlocuite etapele săptămânale cu turnee de câte două sau mai multe meciuri, în funcție de fază.) a fost unul dramatic.

 Primul set a fost un spectacol voleibalistic. Medgidia a câștigat înainte de “prelungiri”, scor 25 la 23.

Fosta campioană a României, Știința Bacău nu a acuzat șocul și a luat actul secund, după 21 la 25.

Apoi pe teren a existat practic o singură echipă. Medgidia a jucat mai bine de la punct la punct și a etalat un volei de calitate pentru a închide meciul în patru seturi, după 25 la 21 și respectiv 25 la 16.

“ Vreau să le felicit pe fete, au jucat senzațional. Este doar primul meci, ne așteaptă un campionat lung, dar am început cum nu se putea mai bine. ” a declarant Florin Voinea, antrenorul fetelor de la CS Medgidia.

În al doilea meci al turneului care are loc la Târgu Mureș, CS Medgidia va înfrunta luni de la ora 18.00 echipa gazdă CSU Medicina.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.