Victorie importantă pentru CS Medgidia

0
52

CS Medgidia este din ce în ce mai aproape de obiectivul propus și anume participarea sezonul viitor într-o cupă europeană. Echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began a început cu dreptul penultimul turneu al Diviziei A1 la volei feminin, care are loc zilele acestea la Târgu Mureș, și a învins pe Belor Galați în minim de seturi.

Nu a fost însă un meci ușor. Gălățencele au început fiecare et în forță dar experiența superioară și plusul de valoare al echipei din Medgidia și-a spus de fiecare dată cuvântul, pentru un succes clar, pe seturi 25-20, 25-21, 27-25.

“Per total am făcut un meci bun și le felicit pe fete. Trebuie să ne menținem nivelul de joc și luni când înfruntăm Clujul o echipă incomodă”, a declarat Florin Voinea, antrenorul fetelor de la CS Medgidia.

În urma acestui succes CS Medgidia a acumulat 35 de puncte și rămâne pe locul 4, loc ce asigură prezența în cupele europene sezonul viitor. CS Medgidia se va duela, luni, 22 martie, de la ora 14.00, cu CSU NTT Data Cluj, în al doilea meci al turneului de la Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.