Victorie importantă pentru formația lui Hagi: Farul nu i-a dat nicio șansă Rapidului și urcă pe locul 3 în Liga 1!

0
94

Farul a obținut sâmbătă, 4 decembrie a.c., o victorie mare, după două partide în care nu convinsese, remizând cu UTA și Gaz Metan. De partea cealaltă, Rapidul rămâne cu un succes în ultimele 6 partide (4 egaluri) și foarte probabil va coborî de pe un loc de play-off la capătul acestei runde. Botoșani și FC Argeș pot trece peste formația din Grant.

Dobrogenii au intrat în avantaj la pauză: gol Ghiță, din corner (42). Farul a rezolvat întâlnirea în repriza secundă. Ciobanu a înscris golul doi pe contraatac: șut în diagonală, din careu (59).

Rapid a alergat după egalare, dar nu a mai avut nicio șansă din minutul 75, când Hlistei a ieșit și el accidentat, iar Miță Iosif nu a mai avut la dispoziție nicio schimbare.

Grație acestui succes, Farul urcă provizoriu până pe locul 3 în Liga 1, la egalitate de puncte cu FC Voluntari, dar cu un meci în plus. Rapid ocupă și ea loc de play-off, 6, însă poate fi depășită până la finalul rundei. Partida a început cu 6 minute întârziere, pentru că Dortmund – Bayern 2-3, meciul de la 19:30, a avut 10 minute de prelungire și s-a terminat fix la 21:30, când trebuia să înceapă jocul de la Ovidiu.

Farul – Rapid 2-0
  • Au marcat: Ghiță 42, Ciobanu 59

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.