Victorie în ultimul meci din 2020 pentru HCD Constanța

0
210
Victorie în ultimul meci din 2020 pentru HCD Constanța - Foto: HCD

Handbaliștii constănțeni au încheiat anul cu o victorie, contra Buzăului, în ultima etapă din turul Ligii Zimbrilor. Meciul disputat în Sala Katy Szabo din Sfântu Gheorghe a fost controlat de jucătorii noștri, care au preluat conducerea după cinci minute de tatonare și au rămas la timonă jocului până la final.

Nu fără efort, însă. Paradele lui Vasile, care a apărat și două aruncări de la 7 metri, finalizările spectaculoase de la semicerc marca Nikolic și extraordinarul apetit pentru gol arătat de Șandru, extrem de precis și la 7 metri, au fost „highlights”-urile unei evoluții care s-a bazat, ca de obicei, pe un excelent joc colectiv. Încă 3 puncte prețioase, puse în tolbă la final de an, alături de cele obținute contra vasluienilor, sunt cadoul perfect pe care “Delfinii” și l-au făcut de Crăciun, după un an dificil.

”Am încheiat anul cu bine. Am câștigat ambele meciuri jucate la Sfântu Gheorghe. Le-am tratat cu seriozitate și profesionalism. Suntem în grafic și mergem înainte cu speranță. Abia așteptăm să reînceapă campionatul. Să sperăm că anul viitor vom putea juca din nou la Constanța, cu spectatori în tribune”, a precizat Rudi Stănescu, președintele HCD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.