Victorie la masa verde pentru FC Farul

0
557

FC Farul va câștiga la masa verde meciul din deplasare cu Universitatea Cluj. Programat inițial pe 7 noiembrie, partida contând pentru etapa a 11-a a Ligii Secunde, a fost amânată pentru 2 decembrie, deoarece clujenii aveau la acea dată mai mulți fotbaliști infectați cu noul coronavirus.

Disputa care ar fi trebuit să înceapă miercuri de la ora 16.45 nu va avea loc pentru că acum clubul de la malul mării a descoperit la începutul acestei săptămâni că are șase cazuri de COVID-19 în lot.

Astfel cum prima dată partida a fost amânată din cauza infectărilor de la U Cluj, Farul va fi declarată câștigătoare la ”masa verde”.

Nu este pentru prima dată când FC Farul are cazuri de Covid în lot. Marinarii au mai avut de două ori probleme, iar meciurile cu Unirea Slobozia și CSM Reșița, s-au reprogramat, iar pe teren s-au impus elevii lui Ianis Zicu.

Regulamentul FRF este unul ambiguu și interpretabil. În ciuda faptului că în regulament scrie negru pe alb că un meci nu poate fi reprogramat a doua oară, FRF a reușit această “performanță” și a reprogramat duelul dintre CSM Reșița și Chiajna de două ori.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.