Victorie la Roma. SIMONA HALEP – KAROLINA PLISKOVA: 6-0, 2-1

0
386

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a câștigat în premieră turneul de la Roma, după victoria reușită în fața Karolinei Pliskova (28 de ani, 4 WTA), scor 6-0. 2-1 (abandon)

În discursul de la finalul meciului, Halep le-a mulțumit celor aproximativ 1.000 de spectatori prezenți în tribune, apoi a avut câteva vorbe frumoase și pentru adversara sa, nevoită să abandoneze din cauza unor probleme lombare. 

„Mulțumesc tuturor că ați venit. A fost frumos să joc pentru două zile la rând cu public în tribune. S-a simțit energia voastră.  Sunt vremuri dificile, dar chiar m-am bucurat să fiți aici. Felicitări Karolinei, în mod sigurul nu e modul în care ți-ai fi dorit să termini acest turneu. Sper să-ți revii cât mai rapid, recuperare ușoară, să ne vedem în finala de la Roland Garros! După două finale disputate, am putut în sfârșit să câștig acest titlu. În 2013, am fost foarte fericită pentru acea semifinală reușită la Roma. Am mai jucat două trofee aici, în sfârșit am reușit să pun mâna pe acest minunat trofeu. Mulțumesc tuturor, mulțumesc organizatorilor turneului care au fost foarte atenți cu noi. Bineînțeles, mulțumesc mult echipei mele”, a afirmat Simona Halep la finalul meciului, conform gsp.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.