Victorie la scor pentru CSU Neptun

0
138

O victorie, un egal și o înfrângere, acesta este bilanțul echipei feminine de handbal CSU Neptun Constanța la debutul în sezonul 2020/2021 al Diviziei A1.

Repartizate în Seria C, elevele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au evoluat în acest week-end în turneul al sezonului programat la Brașov.

După egalul cu CSM București II, scor 27 la 27, și înfrângerea cu CSU Știința București, scor 21-23, în ultimul meci al turneului handbalistele de la malul mării au găsit drumul spre victorie și au dispus de Danubius Călărași, scor 32-23.

Practic meciul a fost decis încă din prima repriză. CSU Neptun a avut 30 de minute de vis și conducea la pauză cu un ecart de 8 goluri, scor 17 la 9. Tânăra echipă din Călărași nu a reușit să remonteze deloc din handicap în partea secundă, astfel că CSU Neptun s-a impus clar.

Abia plecată la drum după o pauză forțată de 8 luni, provocată de pandemia Covid-19, Divizia A de handbal feminin intră din nou în hibernare până în luna februarie a anului viitor când sunt programate următoarele turnee.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.