Victorie meritată pentru Unirea Constanța

0
48

Unirea Constanța a câștigat derby-ul suferinței contra Daciei Unirea Brăila, scor 2 la 0, într-un meci din cadrul etapei a 11-a din Liga a II-a.

În primele 30 de minute fotbalul  a avut de suferit la Techirghiol. Paralizate de frica de a nu pierde, cele două echipe au oferit prea puțin fotbal.

Singura ocazie notabilă a aparținut oaspeților. Paliu lăsat singur cu portarul de pasa ingenioasă a lui Stănescu a închis ochii și a tras mult peste poarta constănțenilor.

Golul a picat total neașteptat. Șerbănescu a fost faultat în careu de portarul Cristian Andrei, iar Laurențiu Ardelean a executat cu siguranță.

Brăila a încercat să revină în joc, dar nu a găsit inspirația de a deschide apărarea ermetică a gazdelor.

Cocîrlă a executat greșit o lovitură liberă dar mingea a luat o traiectorie ciudată și a fost aproape de a îl surprinde pe Udrea. A fost cam singura ocazie a Brăilei care a mai încasat un gol pe final de meci.

Același Laurențiu Ardelean a reușit o fază frumoasă pe partea stângă și i-a pus mingea pe tavă lui Alexandru Nicola, pentru 2 la 0.

”Noi dorim să facem cât mai multe puncte, să mai micșorăm distanța față de echipele din fața noastră. Ne interesează să fim pe un loc 10, 11 la sfârșit. Deocamdată echipa se apropie, dacă judecăm corect și cinstit, de celelalte echipe care au unu, doi, trei, patru ani în Liga 2. Nu vorbesc de primele șase clasate, de la locul 7, la locul 10. Se cam echilibrează situația, zic de joc. Acum, noi avem plusul că avem o echipă tânără și anumiți jucători chiar promit. Mai multe vedem pe parcurs. Noi sperăm să fim o fabrică, să producem, dar pe viitor trebuie să stabilizăm un lot.

Dacă ai copii buni, se pot face multe lucruri. Noi ne-am făcut până acum datoria”, a spus antrenorul Unirii Constanța, Leonard Strizu, la Radio Sport Total FM.

Unirea Constanța a ajuns la 7 puncte în Liga 2, după 11 meciuri, care o clasează pe locul 17 din 20 de echipe. Etapa următoare va juca împotriva unei formații din partea superioară a clasamentului, Unirea Slobozia, în deplasare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.