Victorie uriașă pentru CS Medgidia

0
34

CS Medgidia a detonat bomba în Divizia A1 de volei feminin. Echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began s-a impus pe terenul campioanei în exercițiu, CSM Târgoviște, scor 3 la 2, la capătul unui meci nebun.

În primul set gazdele au gestionat mai bine finalul parțialului și au deschis scorul, 25 la 19.

Medgidia a început să conteze în meci din setul doi. Ioana Baciu, Alexandra Trică și Ramona Rus au punctat din toate pozițiile, în timp ce Raisa Ioan a blocat aproape orice minge, iar tabela s-a modificat în favoarea oaspetelor după 25-20.

Parțialul trei a fost ireal! Târgoviște a făcut un set perfect și a trecut iar la conducere după 25 la 7!!! Florin Voinea și Radu Began au simțit că echipa lor este fără arme în acest act și le-au trimis la odihnă pe Ramona Rus și Ioana Baciu, pregătindu-și strategia pentru a reveni în joc în următoarele seturi!

Setul patru a adus în prim plan valoarea și experiența Dianei Calotă. Medgidia a egala la 2, după 25 la 20!

Actul decisiv s-a jucat pe muchie de cuțit. Ramona Rus a fost incredibilă, în timp ce Diana Ariton și Ioana Baciu au demonstrat că sunt jucătoare de mare calitate, iar Medgidia s-a impus cu 15 la 13 și 3 la 2.

“Felicit echipa pentru această minunată victorie. Am demonstrat că putem fi o adevărată forță a campionatului, depinde doar de noi dacă putem ține acest nivel.” a declarat Florin Voinea, antrenorul fetelor de la CS Medgidia.

CS Medgidia joacă etapa următoare cu vicecampioana României și deținătoarea Cupei României, CSM Volei Alba Blaj!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.