VIDEO. A intrat pe interzis, a încurcat circulația, dar tot el s-a simțit deranjat după ce i s-a atras atenția

0
671

Tupeul unor șoferi sau așa-ziși ”șoferi” întrece, uneori, orice limită a bunului simț. Vorbim despre acea categorie de șoferi care, după ce fac unele gafe în trafic, tot ei se simt deranjați și fac scandal. Din această categorie face parte și individul din speța la care facem referire acum.

Un individ, la volanul unui autoturism Skoda cu numere de Harghita, a intrat, cu tupeu sau din neatenție, pe interzis, pe o stradă cu sens unic, încurcând circulația. În momentul în care un alt șofer (care a postat apoi pe Facebook întreaga scenă – n.r.) i-a atras atenția, tânărul respectiv s-a simțit extrem de deranjat.

Întreaga scenă a foist surprinsă de o cameră de bord.

”Stra Jupiter. Skoda albă cu nr HR…. condusă de un tânăr CU TUPEU, intră pe contrasens, ignorând semnul cu ACCES INTERZIS cât roata carului și tot el deranjat de “nesimțirea mea” pentru care îmi bate obrazul și-mi face semne că-s nebun pentru că nu-l las să facă ce vrea el. Ba mai mult, îmi spune “CARE LEGE” , când l-am întrebat daca legea nu-i și pentru el de n-o respectă. Sper să își primească surpriza de la Poliția Locală, la care au ajuns si filmarile”, se arată în postarea făcute în mediul online.

Probabil că, dacă și-ar fi cerut scuze, tânărul respectiv ar fi scăpat de reclamație, pentru că nu există șofer perfect și totți mai facem greșeli uneori. Dar dacă tot el s-a simțit lezat de faptul că i s-a atras atenția și chiar a fost ”cu gura mare” după acest episod așteptăm și noi o reacție din partea Poliției Locale.

D.A.

Video: Parchez ca un bou – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.