VIDEO. UPDATE. A luat foc dezumidificatorul dintr-o sală de operaţii de la Spitalul Judeţean Constanţa

0
1566
Spitalul Județean Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Dezumidificatorul dintr-o sală de operaţii de la Spitalul Judeţean Constanţa a luat foc! Fumul dens a determinat pacienţii să sune la 112, dar, până să ajungă militarii ISU Dobrogea, focul a fost stins de Serviciul de pompieri din cadrul spitalului, care au acţionat rapid.

A fost afectat blocul operator pe o suprafaţă de circa 40 de metri pătraţi. În momentul incidentului, a cărui cauză probabilă este un scurcircuit, în sală se aflau patru medici, care s-au autoevacuat. Anterior, în sală avusese loc o operaţie, iar pacientul fusese între timp transportat în salon, înainte de scurcircuit.

UPDATE. În aceasta după-amiază, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei ” Constanța s-a produs un incendiu într-una din sălile de operații de la etajul IV. Acesta a fost localizat la un aparat de purificare a aerului. Pompierii din cadrul Serviciului Propriu de Pompieri al SCJU au intervenit cu promptitudine și au lichidat focul într-un timp foarte scurt.

Din fericire, la momentul producerii incendiului, în sala de operație nu existau pacienți, dar patru cadre medicale da, care s-au autoevacuat.

„Datorită colegilor noștri care au acționat cu promptitudine, incidentul nu s-a soldat cu victime și nici cu pagube materiale însemnate, iar activitatea medicala nu a fost afectată“, au transmis reprezentanții SCJU Constanța.

M.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.