VIDEO. Aleșii sub lupa FOCUS PRESS: Dragnea – un trecut controversat, dar o simplă declarație de avere

0
224

Marilena Dragnea, actual consilier județean P.S.D. Constanța, se poate lăuda cu un trecut politic și profesional controversat. Dar și cu o declarație de avere ce nu atrage atenția.

Marilena Dragnea este la primul său mandat de consilier județean, după o viață politică și profesională tulbure reușind, parcă, să își găsească liniștea în P.S.D. Constanța.

În 2016, fostul consilier local candida din partea P.N.L. pentru fotoliul de primar al orașului Năvodari, însă a pierdut alegerile chiar în fața actualului său coleg de partid, Florin Chelaru, pe care îl acuza, la acel moment, chiar de mită electorală, având o campanie extrem de virulentă împotriva P.S.D. După acel eșec, însă, nu a mai avut mare susținere în P.N.L., așa că după un an s-a înscris chiar în P.S.D.-ul pe care îl blama atât de tare, uitând parcă de toată lupta sa cu „ciuma roșie“.

Așa a ajuns, apoi, inspector superior la Primăria Mangalia, iar în 2019, și la conducerea Mamaia S.A., chiar de două ori. După trei săptămâni de la numire, și-a depus demisia la presiunea colegilor de partid, care nu uitaseră trecutul său politic, însă după câteva luni a redevenit directorul general al societății al cărei principal acționar este Ministerul Economiei.

Marilena Dragnea a candidat și pentru Camera Deputaților din partea P.S.D. Constanța, anul trecut, dar partidul nu a obținut destule locuri de parlamentari pentru ca și ea să plece la Centru.

Cu așa un trecut interesant, Marilena Dragnea deține, însă, o declarație de avere tare fadă. Niciun teren în proprietate (l-a vândut pe cel intravilan declarat în 2019), dar cu două imobile: un apartament în Năvodari și o casă în Corbu de Sus. Are și două mașini, fabricate în 2002: o Kia Sorento și un Renault Megane.

Cel puțin nu mai are nicio datorie la bănci, deși creditele contractate în 2010 erau scadente în 2020 și 2035. Așadar, a reușit să achite în avans cei peste 140.000 de lei.

În 2019, actualul consilier județean a reușit să obțină venituri de peste 47.000 de lei, de la Primăria Mangalia și din funcția de director general al Clubului Sportiv Pantheon.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.