VIDEO. Aleșii, sub lupa FocusPress: Doctorand și masterand în Inginerie chimică, și cu un master deja absolvit, consilierul Omocea nu are casă ori terenuri, doar o mașină din 2013

0
203

Cristian Omocea este membru în Biroul Politic Local al PNL Constanța și consilier local aflat la primul mandat. La începutul acestui an, numele său era vehiculat pentru funcția de director al ABADL, în locul lui Bogdan Bola, dar alegerea a fost alta.

Cristian Omocea este consilier local PNL și șeful Serviciului Inspecția Bazinală a Apelor din cadrul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral. El este angajat al administrației apelor încă din 2011, ca inginer chimist.

Omocea are două diplome de licență obținute la Universitatea „Ovidius“ din Constanța (fizician chimist și inginer chimist) și un master în Fizică – Tehnologia și securitatea reactorilor nucleari, tot la „Ovidius“.

În prezent, consilierul local urmează un alt program de master, la aceeași universitate (Chimia și managementul calității produselor de consum în relație cu mediul) și este doctorand al Școlii Doctorale de „Chimie Aplicată și Știința Materialelor“ – Inginerie Chimică a Universității Politehnice din București.

Un CV impresionant, dar o declarație de avere subțire. Alesul local nu deține terenuri sau alte imobile. Decât o mașină, un Audi A4, fabricat în 2013.

Omocea a achitat la sfârșitul anului trecut un credit contractat în 2015, în valoare de 27.200 de lei.

De la ABADL, acesta a încasat, în 2020, salarii în valoare totală de 49.180 de lei, iar soția sa, 35.859 de lei, din funcția de economist. De asemenea, consilierul local a primit bursă într-un proiect desfășurat de Universitatea Politehnică din București, de 16.200 de lei. În plus, a încasat 1.095 indemnizație de consilier local.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.