VIDEO: Amendă de 20.000 de lei pentru patronii clubului NUBA

0
1099

Clubul NUBA a fost sancționat în cursul serii trecute pentru că nu s-au respectat ora de închidere și nici măsurile de distanțare fizică. Polițiștii și jandarmii au intrat în local în jurul orelor 00:15 și petrecerea nu se încheiase.

Noaptea trecută, în urma activităților desfășurate pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru respectarea legislației în vigoare în ceea ce privește regulile de distanțare socială, dar și programul de funcționare al localurilor, polițiștii și jandarmii constănțeni au verificat mai multe societăți comerciale, printre care și cea la care se face referire.

”Având în vedere faptul că era trecut de ora 00.00, deci în afara programului de funcționare legal, potrivit normelor în vigoare, dar și constatarea directă a forțelor de ordine cu privire la nerespectarea măsurilor de distanțare socială, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au pătruns în incinta societății comerciale, iar administratorului în cauză i-au fost puse în vedere motivele mai sus menționate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei. Precizăm faptul că la activitate au participat 2 polițiști și 8 jandarmi, a căror intervenție nu a fost necesară și care au fost prezenți pentru preîntâmpinarea unor incidente nedorite”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.