VIDEO Amenzi după ce mai mulți indivizi au petrecut într-o încăpere alături de un cal

0
18054

Polițiștii din Călărași au fost sesizați de mai mulți cetățeni după ce în mediul online au apărut imagini de la o petrecere la care invitat a fost un cal. Nu era nimic ieșit în comun dacă acest lucru se petrecea în curte, dar totul a avut loc într-o casă.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat și au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele din filmare, aceștia fiind 8 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, din comuna Nana, județul Călărași.

Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.

Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbați în încercarea de a ridica calul pe umeri, menționăm că atât cabalina, cât și bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecției animalelor.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.