VIDEO. Andrei Talpeș susține că există transparență în privința cheltuirii banilor publici. Directorul CSM Constanța ar dori buget nelimitat pentru sport

0
333

Andrei Talpeș, directorul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Constanța, a declarat, joi, 22 septembrie a.c., în cadrul unui interviu pentru Focus Press, că pentru sport ar fi nevoie de un buget nelimitat, făcând referire la banii alocați de Primăria Constanța pentru CSM până la sfârșitul anului. Este vorba despre aproape zece milioane de lei, circa doua milioane de euro.

„Eu consider că sunt puțini bani pentru sport, aceste două milioane de euro. Eu cred că pentru sport ar trebui un buget nelimitat. De ce zic că sunt puțini? Numai o singură echipă avea aproape două milioane de euro. Aici vorbim de aproape 20 de secții. Bani în sport sunt, dar sunt prost manageriați”, a spus Talpeș.

Directorul CSM Constanța a vorbit și despre banii cheltuiți de clubul constănțean din bugetul local pentru organizarea evenimentelor. Andrei Talpeș nu precizat suma alocată organizării evenimentului FIBA 3×3 Nations League Final, din perioada 14-18 septembrie, la City Park Mall.

„Cum am putea să nu fim transparenți când vorbim de bani publici? Este un CSM, un club public. Se respectă legile, procedurile. La orice solicitare suntem deschiși. Probabil am deranjat și voi deranja în continuare”, a adăugat Talpeș.

Directorul CSM Constanța a precizat, în cadrul interviului acordat Focus Press, că are un salariu de 7.200 de lei net.

*Notă: Am trimis o solicitare către CSM Constanța în privința sumei alocate pentru organizarea evenimentului FIBA 3×3 Nations League Final, din perioada 14-18 septembrie, la City Park Mall.

Andrei Talpeș, singurul candidat înscris, a promovat concursul pentru ocuparea postului de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Constanța. Acesta a obținut un punctaj de 9,55 la proba unică de susținere a proiectului de management și a fost declarat admis. Vezi aici.

Citește mai multe aici: Vechiul și noul director al CSM Constanța: Andrei Talpeș a promovat concursul pentru ocuparea funcției, fiind singurul candidat înscris – focuspress.ro

Petruț IACOB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.