VIDEO Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu: “Iubirea ne face gata să înfruntăm acest abuz și să îl combatem. Suntem atât de fericiți că suntem acasă!”

0
675

Angela Martini, iubita soție a afaceristului Dragoș Săvulescu, susțin că sunt fericiți că sunt din nou acasă. Aceasta a postat sâmbătă, 11 septembrie ac, un film pe Instagram, ținând să precizeze că iubirea lor este puternică și sunt gata să se înfrunte “acest abuz și să-l combatem”.

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, condamnat definitiv în România la 5 ani și jumătate de închisoare pentru fapte de corupție în dosarul Retrocedărilor, a fost reținut ]n luna august în Grecia, unde se afla în vacanță, a anunțat Inspectoratul General al Poliției Române.

Dragoș Săvulescu a fost reținut în Grecia la scurt timp după ce iubita sa, Angela Martini, a postat pe contul ei Instagram imagini cu el în Mykonos. Însă, Ministerul Justiţiei confirmă că o instanță din Grecia a respins zilele trecute predarea omului de afaceri Dragoş Săvulescu, pentru a fi adus în România, unde are de executat o condamnare de cinci ani şi jumătate închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri.

A.V.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.