VIDEO Asociația CreativePlus a prezentat stadiul proiectului ce a transformat pasajul din zona Gării Constanța

0
187

Asociația CreativePlus a organizat vineri, 2 iulie a.c., începând cu ora 10:00, la pasajul de la Gară, intrarea dinspre vaporaș, o conferință de presă în care se va prezenta stadiului proiectul „Underground Art Flipping“. La conferința de presă a luat parte și city managerul orașului Constanța, Felicia Ovanesian.

„Underground Art Flipping“ a pornit de la inițiativa unui grup de tineri entuziaști reuniți în cadrul Asociației CreativePlus, care au propus transformarea pasajului de la Gară într-un loc sigur care să funcționeze nu doar ca loc de trecere, ci și ca spațiu în care tinerii își pot petrece timpul liber. Ca urmare a acestei propuneri, la finalul lunii aprilie Primăria Municipiului Constanța și SC Confort Urban SRL au semnat un protocol de colaborare cu Asociația CreativePlus.

“Este impresionant cum toată lumea s-a implicat în acest proiect. Acest pasaj a fost mult timp uitat de tineri, iar acum locul acesta va fi dedicat tinerilor. În primul rând vor fi foarte multe serii de film. Primăria a fost foarte implicată și interesată de acest proiect”, a precizat Daria Popa, inițiatoarea proiectului.

La rândul său, city managerul orașului Constanța, Felicia Ovanesian, a specificat că pasajul nu este gata încă și că vor mai avea loc lucrări.

”Domnul primar și Primăria vor să o felicite pe Daria pentru rezultat și să o rugăm să mai aibă alte inițiative de genul. Recunosc, am fost sceptică la început. Pasajul încă nu este gata. Vom încerca să rezolvăm și problema rampelor pentru persoane cu dizabilități. Totodată ne vom ocupa să schimbăm pavelele”, a precizat Felicia Ovanesian.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.